Winemakers Dinner med P. Pacalet 27/11 Stockholm 2017
Vi är glada att kunna erbjuda en exklusiv middag med utvalda rätter från Hantverkets kökschef Stefan Ekengren till en av de mest spännande vinmakarna från Bourgogne, Philippe Pacalet. Philippe Pacalet är en av de ledande vinmakarna i den naturliga vinrörelsen i Bourgogne med ett otroligt fokus på detaljer och kvalitet. Detta är en 4-rättersmiddag med 4 olika viner, där maten komponerats för att harmoniera med de utvalda vinerna. Under middagen får vi höra Philippe Pacalet berätta om vinerna och Stefan Ekengren presentera maten.
Meny
Hasselbackspotatis med löjrom, syrad grädde
Philippe Pacalet - 2014 Monthélie 1er cru "Clos Gauthey”
Svartrot bakad i paket med hackad mandel, syrad lök, ramslökskapris och bearnaise
Philippe Pacalet - 2015 Mersault, Côte de Beaune
Tunt skuren rå biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter
Philippe Pacalet - 2014 Pommard, Côte de Beaune
Halstrade lammisterband med rödbetor, picklade senapsfrön och dillstuvad spetskål
Philippe Pacalet - 2015 Cornas
När: Måndag 27/11 kl 19.00
Var: Restaurang Hantverket, Sturegatan 15a, Stockholm
Pris: 1395:-/person inkl vinpaket.
Först till kvarn! Endast 14 platser för bokning.
Boka plats via amanda.bohman@restauranghantverket.se
Meddela eventuella allergier.
Välkomna!