Tmkvalitetsviner

Beaujolais Nouveau 2018! 15/11 Göteborg & Stockholm

Beaujolais Nouveau är ett vin som är gjort på druvan gamay och enligt tradition får den inte säljas förrän tredje torsdagen i november samma skördeår. I år är det torsdagen den 15 november och som förra året släpper vi den nyjästa Beaujolais Nouveau från Christophe Pacalet! Eftersom det här är en av årets höjdpunkter har vi massa skoj som händer både i Stockholm och i Göteborg.

VIN&FOLK GÖTEBORG
Eftersom att Beaujolais Nouveau alltid är tredje torsdagen i november och Vin&Folk alltid infinner sig en torsdag kändes det här ju helt rimligt! Kom till FOLK och hänga med Elin, Clara & Lars och drick nyskördad gamay till m.y.c.k.e.t fina priser!

Datum/Tid/Adress: torsdag 15/11, 19.00-22.00. Olof Palmes Plats 3.

Totales Bar minimale GÖTEBORG
Go priser på beaujolais Nouveau, snacks och minipizzor kommer det bli den här kvällen på Göteborgs kanske minsta men mysigast bar! Nico är på plats och häller från öppning tills det tar slut!

Datum/Tid/Adress: torsdag 15/11, 17.00-sent! Kristinelundsgatan 3.

Dryck Vinbar STOCKHOLM
Vill ni ha just Christophe Pacalet´s nyjästa gamay i glaset ska ni, som förra året ta er till Mariatorget! Där häller Josefine tillsammans med Dryck Vinbars härliga gäng vin från öppning tills det helt enkelt tar slut! Den perfekta AW såhär mitt i november mörkret.

Datum/Tid/Adress: torsdagen 15/11 från 17.00-sent. Swedenborgsgatan 1.