Sveriges första mässa med naturlig dryck! 5/10 Stockholm
Naturvin och hantverksmässigt framställd cider har hittills varit en angelägenhet för en begränsad krets av särskilt initierade. Men intresset sprider sig snabbt. Och nu är det dags att vända sig mot vanliga konsumenter. Därför bjuder vi in till AVSKALAT - en banbrytande festival där det även vankas spännande och hållbar mat.
På plats kommer Sveriges ledande importörer av naturvin och hantverkscider att finnas. Plus den välkände kocken Paul Svensson som serverar återvunna rätter inom sitt antisvinn-koncept ReTaste, samt KC Wallberg från Gubbhyllan.
Dessutom presenterar författaren Mats-Eric Nilsson (»Den hemlige kocken«) sin sprillans nya bok Château vadå, som avslöjar fusket i den konventionella vinindustrin – och tipsar om hur man hittar de goda alternativen. På scenen kommer han också föra ett samtal kring boken med kocken och restaurangägaren Niklas Ekstedt (Niklas medverkar endast vid det tidiga passet).
Gå in på hemsidan nedan och läs mer och köp din biljett!